Supa marocană de pui și dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.29 pe portie. O porție conține 283 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, coajă de portocală, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja portocalie, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supă marocană de năut și dovleac, Supă Marocană De Pui Cu Nucă, și Marocan Butternut Squash & Cartofi Dulci Tagine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa și gătiți timp de 4 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați pui; gatiti 4 minute, rumenindu-se pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Adăugați chimen, scorțișoară și piper în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Piper
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați dovlecelul și pasta de roșii; gatiti 1 minut. Se amestecă stocul de pui, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute. Se amestecă cuscusul, sarea și dovlecelul; gatiti 5 minute sau pana cand dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Stoc De Pui
Pasta De Tomate
Cuscus
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă busuiocul tocat și coaja de portocală.