Supă Maro Fierbinte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa maro fierbinte. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 678 calorii, 23g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți pătrunjel, unt, baghetă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Supă caldă și acră, Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge, și Sos Fierbinte De Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. topiți untul într-o oală la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, 1 minut.
Adăugați bulionul și smântâna; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut, apoi amestecați brânza americană și 1 cană de cheddar până se topește.
Adăugați șunca și curcanul și încălziți, 3 până la 4 minute.
Se scoate de pe foc și se menține cald.
Întindeți feliile de baghetă pe o foaie de copt și ungeți cu unt topit.
Transferați la cuptor și prăjiți până la auriu, aproximativ 10 minute. Între timp, gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă la foc mediu, întorcându-se, până când este crocantă, aproximativ 10 minute; se scurge pe prosoape de hârtie, apoi se sfărâmă.
Aruncați roșiile, pătrunjelul și sarea și piperul după gust într-un bol. Puneți supa în boluri și acoperiți cu bagheta prăjită, restul de 1/2 cană de cheddar, amestecul de roșii-pătrunjel și slănină.
Fotografie de David Malosh