Supă Maghiară De Gulaș

Supă Maghiară De Gulaș
Reteta supa de gulaș Maghiar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 351 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână morcov, căței de usturoi, păstârnac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Maghiară De Gulaș, Supă Maghiară De Gulaș, și Supă Ușoară De Gulaș Maghiar.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se adauga ceapa si semintele de chimen si saut pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CeapăCeapă
3
Se adauga carnea de vita si paprika; saut pana cand carnea se rumeneste pe toate partile, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
4
Adăugați bulion. Aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite în partea de jos a oalei. Reduceți căldura la minim; fierbeți până când carnea este doar fragedă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se amestecă cartoful, păstârnacul, morcovul și usturoiul în supă. Fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se amestecă roșiile, țelina și ardeiul gras. Fierbeți până când legumele și carnea sunt foarte fragede, cu aproximativ 15 minute mai mult. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
TomateTomate
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
CarneCarne
SupăSupă
6
Transferați 3 1/2 căni de supă în blender. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați la supă în oală. Se amestecă pătrunjelul. Condimentează supa după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor; se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se dă la frigider. Aduceți la foc mic înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Supă de oală în 6 boluri. Se acoperă fiecare cu 1 lingură smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista