Supa de friptură Japoneză ușoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 161 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, apă, mazăre de zăpadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 386 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este mare. Încercați Japoneză Steakhouse Ghimbir Salata Dressing Imitator Shogun Friptură, Outback Steakhouse Walkabout Supă, și Supă De Cartofi Outback Steakhouse-Imitator pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul de pui, apa, ghimbirul, usturoiul și sosul de soia la foc mic într-o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă puiul și se întoarce la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să fierbeți până când puiul este fraged și nu mai este roz în interior, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Sos De Soia
Pui întreg
Usturoi
Ghimbir
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă mazărea de zăpadă și morcovul și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă
Morcov
3
Adăugați ciupercile și continuați să fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 3 minute. Se amestecă ceapa verde și se servește.