Supă japoneză cu Tofu și ciuperci

Supa japoneză cu Tofu și ciuperci este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru $17.66 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Funcționează bine ca o supă scumpă pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Un amestec de tofu, pastă miso, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Tom Yum Cu Ciuperci Și Tofu, Supă Miso cu Vermicelli, ciuperci și Tofu, și Supă de tăiței Soba cu Tofu, cartof dulce, ciuperci Shiitake și spanac.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți stocul la fierbere; reduceți focul la foc mic, adăugați ciuperci și gătiți timp de 3 minute. Într-un castron mic, amestecați pasta miso și sosul de soia împreună; se amestecă în stoc împreună cu tofu. Se fierbe 5 minute și se servește acoperit cu ceapă verde.