Supă italiană de pui și legume

Reteta supa italiana de pui si legume este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru $1.58 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Dacă aveți roșii, morcov, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Italiană De Tortellini De Pui Și Legume, Supă italiană consistentă de pui și legume, și Supă De Legume Italiană De Pui Crockpot Sănătoasă Simplă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 într-un cuptor olandez mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați pui și gătiți timp de 10 minute, amestecând frecvent.2
Adăugați ceapa și morcovul și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă dovleceii, roșiile tăiate cubulețe și bulionul de pui.3 aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute. Completați fiecare porție cu parmezan ras, dacă doriți.