Supă italiană de pui și legume

Supă italiană de pui și legume
Consistent de pui Italian și supa de legume ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,34 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru bebeluși, sânii de pui, bulionul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne de vită italiană cu cârnați de curcan și supă de legume, Supă De Legume De Pui Copioasă, și Supă De Legume De Pui Copioasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez setat la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați ceapa și fulgii de ardei roșu zdrobiți și gătiți până când ceapa începe să se înmoaie, 5 minute. Între timp, legați crenguțele de pătrunjel, coaja de lămâie și blaturile de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați pachetul de plante, bulionul, 2 căni de apă și, dacă folosiți, coaja de brânză. Aduceți la foc mic foarte blând și fierbeți până când puiul este doar gătit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați-l deoparte până când este suficient de rece pentru a-l manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Scoateți carnea din oase în fâșii mari și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Între timp, adăugați fenicul feliat, morcovii și țelina în bulion și condimentați cu sare, după gust. Continuați să fierbeți până când legumele sunt doar fragede, 5 minute. Amestecați tăiței și gătiți până la doar al dente, aproximativ 5 minute. Amestecați puiul rezervat, spanacul pentru bebeluși și parmezanul până când puiul este încălzit și spanacul este ofilit. Aruncați pachetul de plante medicinale și coaja de brânză. Se amestecă sucul de lămâie, după gust. Puneți supa în boluri de servire și serviți cu parmezan suplimentar pentru trecere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Revista