Supa italiană de pui-linte cu aragaz lent este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,48 USD pe porție. O porție conține 425 calorii, 39G de proteine, și 12g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de conserve de roșii, dovlecei, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Weight Watchers supă italiană de vită și linte cu aragaz lent, Supă De Pui Italiană Cu Aragaz Lent, și Supă Italiană De Pui-Paste Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați grăsimea din pui. În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați ceapa, dovleceii, morcovii, lintea, bulionul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Linte
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore.
4
Scoateți puiul din aragazul lent. Folosiți 2 furculițe pentru a trage puiul în bucăți. Întoarceți puiul la aragazul lent. Se amestecă ciupercile și roșiile. Capac; gatiti la foc mic cu aproximativ 15 minute mai mult sau pana se incalzeste bine.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.