Supă Italiană De Cârnați
Supa de cârnați italiană ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 394 calorii, 20g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de bulion de vită, spanac, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 2671 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă Italiană De Cârnați, Supă Italiană De Cârnați, și Supă Italiană De Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un depozit sau cuptor olandez, cârnați maro cu usturoi. Se amestecă bulionul, roșiile și morcovii și se condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 15 minute.
Se amestecă fasolea cu lichid și dovlecel. Acoperiți și fierbeți încă 15 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Scoateți din căldură și adăugați spanac. Înlocuiți capacul permițând căldura din supa pentru a găti frunzele de spanac. Supa este gata de servit după 5 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
![]()
"Arată boabe proaspete, cu indicii de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Wine Spectator
"Shows fresh berry, with hints of flowers, fresh herbs and chocolate. Full-bodied, with a fresh palate, well-integrated tannins and a balanced finish. Lots of cherry and light spice. Best after 2003."-Wine Spectator