Supă Italiană De Chiftele Rapido

Supă Italiană De Chiftele Rapido
Supa italiană de chiftele Rapido ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 885 calorii, 56G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați acompaniament: parmigiano-reggiano, căței de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Supă Italiană De Chiftele, Supă Italiană De Chiftele, și Supă Italiană De Chiftele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală de 5 până la 6 litri la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa, usturoiul, țelina și morcovii, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie palidă, aproximativ 4 minute. Se amestecă bulionul și apa și se aduce la fierbere, acoperit. Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi fierbeți chiftelele de la Bruxelles (nu dezghețați dacă sunt înghețate), întorcându-se ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați chiftele în supă împreună cu fasolea și fierbeți rapid, acoperite, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede și chiftelele sunt încălzite, aproximativ 15 minute. Se amestecă spanacul, brânza, sarea și piperul și se fierbe, neacoperit, până când spanacul este ofilit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista