Supă Irlandeză De Ouă

Supă Irlandeză De Ouă
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și supă integrală 30? Supa irlandeză de ouă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 168 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cap la magazin și ridica ceapa, bouillon de pui, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Cookie-Uri Irlandeze, Supă de ceapă irlandeză Guinness cu Cruton Cheddar irlandez, și Supă De Picătură De Ou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii, ceapa, margarina și cubul de bulion într-o oală de supă și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi cartofii cu 1 până la 2 inci. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 30 de minute, până când cartofii se destramă. Le puteți sparge puțin dacă preferați textura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Stropiți ouăle bătute în oală, amestecând constant. Continuați să gătiți și amestecați timp de aproximativ 2 minute, până când ouăle sunt complet fierte în fire lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista