Supă irlandeză de miel și orz

Supă irlandeză de miel și orz
Supa irlandeză de miel și orz este o lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 236 calorii, 23g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, rutabaga, picior de miel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 45 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 81%. Rețete similare includ Supă de miel și orz, Supă de miel și orz, și Supă consistentă de miel și orz.

Instrucțiuni

1
Puneți un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați miel; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Adăugați bulionul și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când mielul este fraged, amestecând ocazional. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista