Supă indiană de năut și legume

Supa indiană de năut și legume este o supă care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 248 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 570 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, stoc de legume, garam masala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Supă De Năut De Legume Condimentată Indiană + Blendtec Blender Giveaway, Tocană indiană de năut și legume, și Supă de roșii prăjită cu năut condimentat Indian și foc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie, apoi adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul. Se prăjește 2 minute, apoi se adaugă garam masala, se mai dă 1 min, apoi se adaugă bulionul și morcovii. Se fierbe timp de 10 minute, apoi se adaugă nautul. Folosiți un blender pentru a bate puțin supa. Se amestecă fasolea și se fierbe timp de 3 minute. Împachetați într-un balon sau, dacă aveți un cuptor cu microunde la serviciu, răciți și încălziți pentru prânz. Mare cu pâine naan.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.