Supă indiană de năut și legume

Supă indiană de năut și legume
Supa indiană de năut și legume este o supă care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 248 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 570 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, stoc de legume, garam masala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Supă De Năut De Legume Condimentată Indiană + Blendtec Blender Giveaway, Tocană indiană de năut și legume, și Supă de roșii prăjită cu năut condimentat Indian și foc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie, apoi adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul. Se prăjește 2 minute, apoi se adaugă garam masala, se mai dă 1 min, apoi se adaugă bulionul și morcovii. Se fierbe timp de 10 minute, apoi se adaugă nautul. Folosiți un blender pentru a bate puțin supa. Se amestecă fasolea și se fierbe timp de 3 minute. Împachetați într-un balon sau, dacă aveți un cuptor cu microunde la serviciu, răciți și încălziți pentru prânz. Mare cu pâine naan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
NaanNaan
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista