Supă Indiană De Cartofi Dulci Condimentată

Supă Indiană De Cartofi Dulci Condimentată
Indian condimentat supa de cartofi dulci ar putea fi doar supa pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 815 calorii, 9g de proteine, și 71G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, coriandru măcinat, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Cartofi Dulci Cu Condimente Indiene, Cartofi Prăjiți Cu Cartofi Dulci La Cuptor Cu Curry Aioli, și Supă condimentată de morcovi și cartofi dulci pentru Ziua Recunoștinței pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hofer Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Din solurile dense de loess din Weinviertel din Austria, îmbuteliate sub un capac de coroană convenabil (nu sunt necesare instrumente fanteziste) și un volum suficient pentru 2 persoane.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista