Supă fierbinte și acră
Nevoie de o supă fără gluten și fără lactate? Supa fierbinte și acră ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 93 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână ou, ciuperci, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă caldă și acră, supă de legume fierbinte și acră , cum se face supă de legume fierbinte și acră, și Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, înmuiați ciupercile în 1/2 cană de apă fierbinte timp de 15 minute.
Scurgeți și stoarceți uscat; rezervați lichid de înmuiere.
Tăiați și aruncați tulpinile;tăiați capacele subțiri. Într-un castron mic, înmuiați urechile copacului (dacă utilizați) în 1/2 cană de apă fierbinte timp de 30 de minute.
Scurgeți și stoarceți uscat.
Îndepărtați orice pete dure și tocați aproximativ urechile copacului. Aruncați lichidul de înmuiere.
Într-o cratiță mare, combinați bulionul, 1 cană de apă, oțet și lichid de ciuperci rezervat; aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați carne de porc, ciuperci, urechi de copac, tofu și lăstari de bambus.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 3 linguri de apă rece. Când supa revine la fierbere, amestecați amestecul de amidon de porumb, amestecând constant până când supa este doar îngroșată (aproximativ 30 de secunde). Se amestecă oul și se ia de pe foc. Se amestecă uleiul, piperul alb, zahărul și scallions.