Supă Fajita De Pui Santa Fe

Supă Fajita De Pui Santa Fe
Reteta supa de pui Fajita Santa Fe este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $11.44 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 132g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1423 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piept de pui, brânză philadelphia neufchatel, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Pui Fajita, Supă De Pui Fajita, și Supă De Tortilla Fajita De Pui.

Instrucțiuni

1
Combinați amestecul de condimente și apa într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați pui; aruncați pentru a acoperi uniform. La frigider 30 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Gatiti usturoiul si coriandrul intr-o cratita mare antiaderenta la foc mediu-mare 1 min. Se amestecă amestecul de pui, ceapa și ardeii; gatiti 10 min. sau până când puiul este gata, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați Neufchatel, VELVEETA și bulion; se amestecă bine. Gatiti la foc mediu pana cand Neufchatel si VELVEETA sunt complet topite si supa se incalzeste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (225 G) De Topping Bătut COOL WHIP Lite®, Decongelat1 Cutie (225 G) De Topping Bătut COOL WHIP Lite®, Decongelat
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate58
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista