Supă Elvețiană De Cartofi

Supa de cartofi elvețieni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 355 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, maghiran, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Supă de cartofi și brânză elvețiană - brânza elvețiană face o supă foarte cremoasă și bogată, Supă Elvețiană De Cartofi, și Supă Picantă De Cartofi Elvețieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul sau margarina într-o cratiță mare.
Adăugați ceapa tocată și gătiți la foc mediu până se înmoaie.
Adăugați cartofi, apă, sare, maghiran și cuburi de bulion. Acoperă. Se fierbe timp de 10 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Se amestecă făina cu puțin lapte până se omogenizează. Se amestecă treptat în amestecul de cartofi cu laptele rămas. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si amestecul ajunge la fierbere. Se amestecă pătrunjelul. Se toarnă în boluri și se acoperă cu brânză mărunțită.