Supă Delicioasă De Carne De Vită Cu Legume

Supă Delicioasă De Carne De Vită Cu Legume
Supa delicioasă de carne de vită cu legume ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 436 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,99 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de țelină, sos worcestershire, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, Supă De Friptură (Supă De Legume De Vită), și Supă de vită și legume.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1 cutie de bulion de legume și apă într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Puneți cartofii și varza în oală și aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute sau pana cand cartofii sunt fragezi, dar fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Așezați carnea de vită într-o tigaie la foc mediu și gătiți până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți grăsimea și amestecați carnea de vită în oală. Se amestecă ceapa, țelina, ardeiul gras verde și usturoiul în tigaie. Gatiti pana se inmoaie, apoi amestecati in oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Turnați bulionul rămas și cocktailul de suc de roșii-legume în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De LegumeCocktail De Suc De Legume
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se amestecă în roșii, legume mixte congelate, okra, fasole lima, bouillon de vită, sos Worcestershire, semințe de țelină și grăsime de slănină. Se condimentează cu sare și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
500 De Grame De Carne Tocată Premium500 De Grame De Carne Tocată Premium
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
BameBame
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista