Supă de țelină și orez cu Lemongrass
Nevoie de o supă fără gluten și vegană? Supa de țelină și orez cu Lemongrass ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 137 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Un amestec de orez, țelină, sare de mare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Crema De Supa De Telina Cu Orez, Bol de orez de pui cu busuioc thailandez cu orez de nucă de cocos Lemongrass, și Lemongrass Orez De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și adăugați ceapa și țelina. Acoperiți și transpirați timp de 20-25 de minute sau până când sunt moi.
Adăugați iarba de lămâie și orezul integral și continuați să gătiți câteva minute.
Se adaugă vinul și bulionul, se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 1 oră.
Adăugați orezul sălbatic și continuați să gătiți încă 30 de minute. Între timp, dacă îl folosiți, aburiți spanacul.Condimentați supa după gust și amestecați spanacul chiar înainte de servire.