Supă de țelină, pancetta și cimbru

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete pentru cutia de rețete, țelină, pancetta și supă de cimbru ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.09 pe portie, veți obține o supă care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 391 calorii. Un amestec de bulion de pui, pancetta, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 286 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Supă de țelină cu cimbru, Piure de supă de țelină cu țelină glazurată și măr Curry, și Cina în seara asta: Spaghete cu cimbru-piure de țelină Chile.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Sfârâie pancetta timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte până când este crocantă, apoi scoate-o pe o farfurie și pune-o deoparte. Topiți untul în aceeași tigaie, adăugați ceapa, frunza de dafin și tulpinile de cimbru și gătiți timp de 10 minute până când începeți să devină aurii.
Adăugați țelina și gătiți încă 2 minute.
Se toarnă peste stoc și se fierbe timp de 10 minute până când țelina este moale. Se amestecă smântâna și se aduce înapoi la fierbere. Pescuiți tulpinile de golf și cimbru, apoi curățați supa până se omogenizează. Se amestecă jumătate din frunzele de cimbru și se toarnă supa în boluri.
Se servește acoperit cu pancetta crocantă, frunzele de cimbru rămase și un strop de ulei de măsline.