Supă de țelină cu scoici și budincă neagră
Supa de țelină cu scoici și budincă neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 8 și costă 2,18 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 287 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați budincă, țelină, scoici și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Piure de supă de țelină cu țelină glazurată și măr Curry, Piure De Rutabagan Și Țelină Cu Scoici Arse, și Supă De Țelină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați țelina, șalota și usturoiul. Se prăjește ușor câteva minute, până se înmoaie fără colorare.
Adăugați vinul alb, aduceți totul la fierbere și reduceți lichidul la jumătate.
Adăugați bulionul de pui și nucșoara, aduceți la fierbere din nou, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când țelina este fragedă.
Se ia de pe foc și se răcește timp de 5 minute.
Transferați supa într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Se toarnă supa înapoi în tigaie, se adaugă smântâna și se condimentează generos cu sare și piper proaspăt măcinat. Reîncălziți ușor în timp ce terminați orice altceva.
Într-o tigaie mare, prăjiți budinca neagră până când este crocantă. Puneți deoparte pe hârtie de bucătărie pentru a absorbi orice grăsime. Ștergeți tigaia.
Încălziți din nou tigaia până când este fierbinte și adăugați untul. Când se face spumă, adăugați scoicile și căutați timp de 1 min pe fiecare parte sau până când sunt fierte, apoi așezați-le pe o farfurie caldă. Pentru a servi, turnați supa în 8 boluri, acoperiți fiecare cu 3 scoici și presărați cu budincă neagră.