Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de șuncă și linte. O porție conține 144 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 11. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână apă, linte, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați O altă supă, linte Baconie și supă de legume, Caserola de șuncă și fasole verde, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, căliți țelina, morcovii și ceapa în unt timp de 3-4 minute sau până când sunt crocante. Într-un 5-qt. aragaz lent, combinați apa, linte, șuncă, sare, maghiran și piper. Se amestecă amestecul de țelină. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Grăsime De Porc înapoi
Linte
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă