Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., șuncă și supă de fasole ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 77 de cenți pe porție, primești un fel principal care servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 210 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă de la Taste of Home are 149 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Supă de fasole marină (șuncă și fasole) , Supă de șuncă și fasole, și Supă de șuncă și fasole.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Aduceți la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
În aceeași tigaie, sotati ceapa în ulei timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați țelină; gatiti pana se inmoaie. Se amestecă fasolea, apa, șunca, cartofii, morcovul, sosul Worcestershire, sarea, cimbru, piper și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Grăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mustar Preparat, Optional
6
Adăugați OS de șuncă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
Toppinguri, Opționale
7
Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
8
Îndepărtați osul de șuncă; și puneți deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
9
Scoateți șunca din os și tăiați-o în cuburi. Aruncați osul. Întoarceți șunca în supă;încălziți.