Supă de șuncă, cartofi și varză
Supa de șuncă, cartofi și varză ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 62 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de bulion de pui, pătrunjel, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Încercați Supă De Cartofi Și Varză, Supă de varză și cartofi, și Supă De Varză De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas de 6 litri la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 3 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Se amestecă bulionul, piperul negru, varza, cartoful și șunca în oală și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 30 de minute sau până când cartoful este fraged.
Se amestecă pătrunjelul și semințele de chimen, dacă se dorește.