Supă de șuncă afumată cu mazăre și mazăre verde

Supa de șuncă afumată Split pea & green pea ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 450 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați hock de șuncă, pâine și unt cruste, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. 181 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați afumați în stil rustic, șuncă și supă de mazăre despicată, Supă de mazăre împărțită cu șuncă, și Șuncă și supă de mazăre împărțită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți gammonul într-o tigaie foarte mare cu 2 litri de apă și aduceți la fierbere.
Scoateți de pe foc și scurgeți apa acest lucru vă ajută să scăpați de o parte din sare. Se recuperează cu 2 litri de apă rece și se aduce din nou la fierbere. Puneți totul în afară de mazărea congelată în tigaie și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți timp de 1-2 ore, completând apa când și când trebuie, la un nivel similar la care a început. Pe măsură ce șunca se gătește și se înmoaie, o puteți înjumătăți dacă doriți, deci este totul scufundat sub lichid. Când șunca este suficient de fragedă pentru a trage în bucăți, este gata.
Ridicați șunca, îndepărtați-o și aruncați pielea. În timp ce este încă fierbinte (purtați o pereche curată de mănuși de cauciuc), tocați carnea.
Scoateți golful din supă și amestecați mazărea congelată. Se fierbe timp de 1 min, apoi se amestecă până se omogenizează.
Adăugați un strop de apă dacă este prea gros și reveniți în tigaie pentru a se încălzi dacă s-a răcit sau dacă faceți înainte.
Când sunteți gata să serviți, amestecați supa fierbinte cu cea mai mare parte a șuncii reîncălziți ușor dacă este făcută înainte.
Serviți în boluri cu șunca rămasă împrăștiată deasupra și mâncați cu pâine crustă și unt.