Supă de vită și varză

Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare europeană. Încercați să faceți acasă supă de corned beef și varză. Această rețetă servește 4. Pentru 2,11 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 391 de calorii . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Sf. ziua patrick va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ceapă, țelină, cartofi Yukon Gold și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 69% . Încercați supă de corned beef și varză , corned beef și supă de varză și corned beef și supă de varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați ceapa, țelina și morcovii într-un robot de bucătărie până când sunt bucăți de mărimea unui bob de mazăre. Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-înalt.
Adăugați ceapa tocată, țelina și morcovii și ienibaharul și gătiți, amestecând din când în când, până când legumele se înmoaie puțin, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile în robotul de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt.
Transferați roșiile în oală și adăugați bulionul de vită, varza, cartofii, orzul și 4 căni de apă; se acopera si se aduce la fierbere. Descoperiți, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când cartofii și orzul sunt fragezi, aproximativ 20 de minute. Se amestecă corned beef și se condimentează cu sare și piper.
Fotografie de Antonis Achilleos