Supă de vită și orz IV

Supă de vită și orz IV
Supa de vită și orz IV este a lactate gratuit supă. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 95 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sare, oase de supă de vită, carne de tocană de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă de orz de vită pentru 2, și Supă De Orz De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală de supă de 6 litri, combinați carnea de tocană, osul de supă, orzul și morcovii. Acoperiți cu apă până la 2 inci de sus a oalei. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
OrzOrz
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți ceapa și țelina în oală și continuați să fierbeți încă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Îndepărtați ceapa, morcovii, osul și țelina. Condimentează cu sare și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista