Supă de vită și orz
Supa de vită și orz ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde cutia de rețete de aperitive. Această rețetă are 9 porții și costă 58 de cenți per porție. O porție conține 138 de calorii , 10 g de proteine și 2 g de grăsimi . Mergi la magazin și cumpără apă, oțet de mere, mărar și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute . Este oferită de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 75% , ceea ce este destul de bine. Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Supă de vită și orz la slow cooker , Supă de orz cu ciuperci și Salată de orz cu legume .
Instrucțiuni
Într-o oală olandeză sau o oală pentru supă, puneți oasele pentru supă, apa, ceapa, supa, oțetul, sarea, piperul și foile de dafin. Aduceți încet la fierbere; îndepărtați spuma cu o spumieră. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 3-4 ore. Aruncați foile de dafin. Puneți oasele deoparte pentru a se răci; scoateți carnea de pe oase și tăiați-o cubulețe. Îndepărtați grăsimea de pe suprafața supei.
Adăugați carnea, morcovii, țelina, cartofii, orzul, cimbrul și mărarul. Acoperiți și gătiți timp de 1 oră sau până când orzul și legumele sunt fierte.