Supă de vită și orz
Supa de vită și orz este un aperitiv pentru 12 porții. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 83 de calorii , 3 g de proteine și 0 g de grăsimi per porție. Pentru 36 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câteva persoane au preparat această rețetă, iar una aș spune că a fost pe gustul ei. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună pentru iarnă . Această rețetă de la Taste of Home necesită supă de vită, roșii, apă și orz care se gătește rapid. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 47% , ceea ce este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa de vită și orz la slow cooker , Supa de orz cu ciuperci și Salata de orz cu legume .
Instrucțiuni
Într-o oală olandeză, gătiți carnea de vită, ceapa și țelina la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Adăugați apa și supa; aduceți la fierbere. Reduceți focul.
Adăugați orzul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10-20 de minute sau până când orzul este fraged.
Încorporați ingredientele rămase; încălziți.
Transferați în trei recipiente de 1 litru pentru congelator; răciți. Acoperiți și congelați timp de până la 3 luni.
Pentru a folosi supă congelată: Dezghețați la frigider.
Puneți într-o cratiță și încălziți.