Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără lactate în cutia ta de rețete, Supa de vită și orz ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Acest aperitiv are 94 de calorii , 3 g de proteine și 0 g de grăsimi per porție. Pentru 60 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 8 porții. 1 persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Mergi la magazin și cumpără până la 4 cartofi, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute . Per total, această rețetă obține un scor bun de 43% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de vită și orz la slow cooker , Supa de orz cu ciuperci și Salata de orz cu legume .
Instrucțiuni
1
Într-o oală olandeză mare, aduceți apa și oasele pentru supă la fierbere rapidă; adăugați supa. Adăugați carnea tocată de vită în cantități mici. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră și jumătate sau până când carnea se desprinde ușor de pe oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Îndepărtați oasele. Strecurați supa; răciți și refrigerați. Îndepărtați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Scoateți carnea de pe oase; tăiați-o cubulețe și puneți-o înapoi în supă împreună cu restul ingredientelor. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic aproximativ 1 oră sau până când legumele sunt fierte.