Supa de vită și legume cu Mozzarella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 177 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, conserve de roșii, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare sunt Supă de vită și Veggie cu Mozzarella, Supă De Legume De Vită, și Supă De Vită Veggie Chunky.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este bine gătită; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 6 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4
Presărați 2 linguri de brânză în fiecare din cele 8 boluri de supă; umpleți bolurile cu supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat