Supă De Vită Kazahă
Supa de vită Kazahă este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Această supă are 141 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, ulei de măsline, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, și Supa Jamaican-carne de vită și aromă de dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați oasele de supă într-o oală cu suficientă apă pentru a le acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere și gătiți descoperit timp de aproximativ 1 oră pentru a face un stoc de carne de vită.
Îndepărtați oasele și răciți.
Încălziți o lingură de ulei într-o tigaie mare.
Sotati varza murata cateva minute, apoi adaugati suficienta apa pentru a acoperi varza murata, acoperiti tigaia si lasati sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 30 de minute, pana cand gustul acru dispare.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Se sotează ceapa în uleiul încins până se înmoaie.
Când oasele sunt în afara stocului, adăugați cartofi și fierbeți aproximativ 15 minute, până când cartofii sunt fragede. Se amestecă varza, ceapa și orice carne care poate fi culeasă din oase. Condimentează cu sos de chili și sare după gust. Se fierbe la foc mic timp de aproximativ 15 minute. Se toarnă în boluri și se servește cu o păpușă de smântână.