Supă De Vită Cu Varză

Supă De Vită Cu Varză
Supa de vită de varză necesită în jur 8 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 244 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos de roșii, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Supă de varză și carne de vită, Supă de varză și carne de vită, și Supă De Varză Și Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați carne de vită măcinată și ceapă și gătiți până când carnea de vită este bine rumenită și sfărâmată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scurgeți grăsimea și transferați carnea de vită într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Adăugați varză, fasole, apă, sos de roșii, bulion, chimen, sare și piper. Se amestecă pentru a dizolva bulionul și se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Gatiti la setare inalta timp de 4 ore sau la setare scazuta timp de 6 pana la 8 ore. Se amestecă ocazional. Bucurați-vă!
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista