Supă De Vită Cu Varză
Supa de vită de varză necesită în jur 8 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 244 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos de roșii, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Supă de varză și carne de vită, Supă de varză și carne de vită, și Supă De Varză Și Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu.
Adăugați carne de vită măcinată și ceapă și gătiți până când carnea de vită este bine rumenită și sfărâmată.
Scurgeți grăsimea și transferați carnea de vită într-un aragaz lent.
Adăugați varză, fasole, apă, sos de roșii, bulion, chimen, sare și piper. Se amestecă pentru a dizolva bulionul și se acoperă.
Gatiti la setare inalta timp de 4 ore sau la setare scazuta timp de 6 pana la 8 ore. Se amestecă ocazional. Bucurați-vă!