Supă De Vită Cu Varză

Supă De Vită Cu Varză
Supa de vită de varză necesită în jur 8 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 244 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos de roșii, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Supă de varză și carne de vită, Supă de varză și carne de vită, și Supă De Varză Și Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați carne de vită măcinată și ceapă și gătiți până când carnea de vită este bine rumenită și sfărâmată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scurgeți grăsimea și transferați carnea de vită într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Adăugați varză, fasole, apă, sos de roșii, bulion, chimen, sare și piper. Se amestecă pentru a dizolva bulionul și se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Gatiti la setare inalta timp de 4 ore sau la setare scazuta timp de 6 pana la 8 ore. Se amestecă ocazional. Bucurați-vă!
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista