Supă de vită, ciuperci și orz

Supă de vită, ciuperci și orz
Supa de vită, ciuperci și orz este o fără lactate rețetă cu 10 porții. Această supă are 214 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei vegetal, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 214 ore. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 42%. Rețete similare includ Supă de ciuperci, orz și carne de vită, Supă prăjită de vită, ciuperci și orz, și Cina De Duminică: Carne De Vită + Supă De Orz De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile uscate în apă fierbinte clocotită într-un bol până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți într-o sită căptușită cu un prosop de hârtie așezată peste un castron și rezervați lichidul de înmuiere. Clătiți ciupercile, uscați-le și tocați-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Aduceți ciupercile înmuiate, lichidul înmuiat, coastele, sarea, piperul și restul de 8 căni de apă la fierbere într - o oală de 6 până la 8 litri, apoi reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, spumă degresată, până când carnea este doar fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PiperPiper
ApăApă
CarneCarne
CoasteCoaste
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați coastele cu o lingură cu fante pe o tăietură pentru a se răci, rezervând bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
5
În timp ce carnea fierbe, gătiți ceapa, morcovii, țelina și creminele în ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc bine, 15 până la 20 de minute. Se amestecă orzul și se gătește, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
OrzOrz
țelinățelină
CeapăCeapă
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Aruncați oasele, grăsimea și zgârierea din carne, apoi tăiați carnea în bucăți de 1/2 inch și adăugați la bulion împreună cu amestecul de orz. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până când orzul este fraged, aproximativ 40 de minute. Degresați grăsimea de pe suprafață, apoi amestecați mărarul și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
BulionBulion
MărarMărar
CarneCarne
SareSare
1
Supa fără mărar poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, neacoperită, apoi răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
SupăSupă
2
Îndepărtați orice grăsime solidificată înainte de reîncălzire.
DificultateExpert
Gata În214 hrs
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista