Supă de vinete prăjite și usturoi
Vinetele prăjite și supa de usturoi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 135 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de bulion de legume, piper, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă de usturoi de elefant prăjită cu Rețetă de vinete la grătar, Vinete prăjite și usturoi, și Caponata de usturoi și vinete prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați vinetele, tăiate părțile în jos, într-o tigaie acoperită cu spray de gătit; adăugați usturoi.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până când vinetele sunt fragede; rece. Răzuiți pulpa din piei de vinete; aruncați piei. Strângeți cuișoarele pentru a extrage pulpa de usturoi; aruncați piei.
Așezați coriandrul și chimenul într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați amestec de condimente, ceapă și piper; gatiti 5 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand frecvent.
Adăugați făină; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Adăugați apă și bulion de legume, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se răcește 5 minute.
Combinați pulpa de vinete, pulpa de usturoi și amestecul de bulion într-un blender și procesați până se omogenizează. Puneți amestecul în piure în tigaie. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare și gătiți 3 minute, amestecând frecvent. Se amestecă oțetul balsamic. Puneți 1 1/2 căni de supă în fiecare din cele 2 boluri. Completați fiecare porție cu 1 lingură de iaurt și 1 linguriță de coriandru.