Supă de vinete prăjite și linte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vinetele prăjite și supa de linte. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 285 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână lapte, frunze de salvie, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de vinete prăjite și linte, Supă de linte cu legume prăjite, și Supă De Vinete Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați sferturile de vinete pe o foaie de copt cu margini, cu pielea în jos.
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Coaceți până când vinetele sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță medie, acoperiți lintea cu 2 centimetri de apă.
Adăugați 1/2 linguriță de sare și 2 frunze de salvie și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până când lintea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți lintea într-o strecurătoare și aruncați frunzele de salvie.
Răsturnați carnea de vinete într-un blender; aruncați pielea.
Adăugați 1 cană de bulion și piure până se omogenizează; transferați într-o cratiță curată.
Adăugați lintea și restul de 1 cană de stoc în blender și piure până se omogenizează.
Adăugați piureul de linte în piureul de vinete din cratiță.
Se amestecă laptele și sucul de lămâie în supă și se aduce la foc mic. Se condimentează cu sare și piper; păstrați supa fierbinte la foc mic, amestecând ocazional.
Într-o tigaie mică, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați restul de 12 frunze de salvie și gătiți la foc moderat până când sunt crocante, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte. Puneți supa în boluri, garnisiți cu frunzele de salvie prăjite și serviți.