Supă de Vermicelli și boia de ardei (Dweda Zaara)

Supă de Vermicelli și boia de ardei (Dweda Zaara)
Supa de Vermicelli și boia de ardei (Dweda Zaara) este un fără lactate supă. O porție conține 248 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. Un amestec de condiment hreesa ), turmeric, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de linte albă cu cremă de chorizo și boia de ardei-Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et CR bucormme au paprika, Vermicelli cu roșii, măsline și capere (Vermicelli alla puttanesca), și Supă de pui și Vermicelli.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista