Supă de varză Savoy cu slănină și piper negru

Supă de varză Savoy cu slănină și piper negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de varză Savoy cu slănină și piper negru. O porție conține 229 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sare, inimi de țelină, o mulțime de piper proaspăt crăpat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Supă de varză de cartofi și Savoy cu slănină, Orecchiette cu varză Savoy și slănină, și Varză Savoy prăjită cu sos de fasole neagră-usturoi.

Instrucțiuni

1
Tăiați slănina în bucăți de 1 inch. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
2
Încălziți o oală de sos Qt de 5 litri peste hrat mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați uleiul de măsline și gătiți bucățile de slănină până când au redat cea mai mare parte a grăsimii lor și încep să devină crocante
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriakyiSos Teriakyi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
La slănină adăugați chiffanadele feliate subțire de varză cu morcovi tăiați. Saut a consumat legumele până când s-a înmuiat oarecum. Apoi adăugați țelina grosieră, frunzele și tot. Se amestecă bine pentru a acoperi amestecul cu grăsimea bacan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
5
Adăugați 2 căni de bulion de pui și șase căni de apă în oală și fierbeți ușor amestecul aproximativ aproximativ o oră. Condimentează cu sare și mult piper negru proaspăt crăpat. Continuați să încălziți supa la căldură încă 6 sau 7 minute pentru a aduce condimentul în echilibru.Puneți supa în boluri plate mari, astfel încât să-i savurați parfumul și serviți fierbinte, cu mai mult piper crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista