Supa de varză Savoy cu găluște de hrișcă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $23.31 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 753 calorii, 23g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână mărul granny smith, frunzele deteriorate îndepărtate, bulionul de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Supă de varză Savoy, Supă De Cartofi De Varză Savoy, și Supă De Varză Savoy Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați semințele de chimen și coriandru într-o tigaie mică la foc mediu. Toast, agitând tigaia ocazional, până la parfum, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Semințe De Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți pe o tăietură și lăsați să se răcească, aproximativ 2 minute. Zdrobiți semințele folosind un ciocan sau o tigaie până când sunt rupte în bucăți, dar nu pulverizate; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tigaie
3
Așezați slănina într-o oală mare, largă sau cuptor olandez la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sunt crocante si rumenite, aproximativ 10-12 minute. Între timp, radeți mărul pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie într-un castron mediu și puneți-l deoparte (nu trebuie să curățați mărul). Când slănina este gata, folosiți o lingură cu fante pentru a o transfera pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; pus deoparte. Lăsați grăsimea topită în oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Cutie Răzătoare
Cuptor Olandez
Bol
4
Adăugați mărul ras și orice sucuri, ceapă și chimen și coriandru zdrobite în oală, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 8-10 minute.Se amestecă muștarul până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coriandru
Semințe De Chimen
Muștar
Măr
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se adaugă varza și sarea măsurată, se condimentează cu piper și se amestecă pentru a se combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand varza este usor ofilita, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Piper
Sare
1
Bateți împreună făinurile, praful de copt, sarea și piperul într-un castron mare pentru a rupe orice bulgări. Se amestecă laptele și untul topit până când aluatul se unește (va fi foarte gros).Odată ce supa fierbe, reduceți focul la mediu scăzut. Gustați și condimentați cu sare și piper. Aruncați câte 1 lingură de aluat în supă în jurul perimetrului oalei și repetați până când s-a folosit tot aluatul. Acoperiți cu un capac strâns și gătiți până când găluștele sunt pufoase și fierte și varza este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praf De Copt
Varză
Unt
Piper
Aluat
Lapte
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Grăsime De Porc înapoi
2
Serviți garnitura cu bucățile de slănină rezervate.