Supă de varză roșie dulce și acră în stil German
Nevoie de o supă fără gluten și fără lactate? Supa de varză roșie dulce și acră în stil German ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 23 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți stoc de pui, ulei de măsline, până la 6 fructe de ienupăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă de varză roșie dulce și acră în stil German, Varză Dulce Și Acră Germană, și Varză Roșie Dulce-Acrișoară-Germană.
Instrucțiuni
Se servește cu brânză Cheddar albă elvețiană sau extra-ascuțită la grătar pe pumpernickel sau pâine integrală.;
Încălziți un cuptor olandez mare sau o oală de supă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și slănină. Rumeniți slănina și crocantă și îndepărtați-o pe o farfurie, drenând puțină grăsime dacă aveți mai mult decât suficient pentru a acoperi ușor fundul oalei.
Adăugați ceapa, morcovii, chimenul și merele și amestecați câteva minute. Apoi se ofilesc în varză și se condimentează cu piper negru și niște nucșoară proaspăt rasă. Acoperiți cu capacul ușor întredeschis și ofiliți varza în timp ce pregătiți plicul. Umpleți pânza de brânză cu boabe de ienupăr, cuișoare, frunze de dafin, coajă de portocală și scorțișoară și folosiți sfoară de bucătărie pentru a o lega de partea oalei. Aruncați-l în oală și amestecați în varză.
Adăugați oțetul, ținându-vă capul înapoi de oala fierbinte, zahărul brun, bulionul și apa și aduceți supa la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 până la 1 1/2 ore, până când varza este foarte fragedă și supa s-a îngroșat. Amestecați bucățile de slănină înapoi, apoi reglați sarea după gust.
Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte sau se servește cu sandvișuri cu brânză la grătar.