Supă De Varză Portugheză

Supa de varză Portugheză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 225 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, frunze de cimbru, morcovi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă De Varză Portugheză, Supă De Varză Portugheză, și Supă De Varză Portugheză.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul, ceapa, napii și morcovii și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați kale, chourico, frunze de dafin, pătrunjel și cimbru și amestecați bine.
Adăugați bulionul de vită, fasolea și roșiile. Aduceți supa la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți timp de 30 până la 40 de minute.
Între timp, într-o cratiță medie, aduceți apa sărată la fiert și adăugați cartofii tăiați cubulețe. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgeți cartofii și adăugați-i în supă.
Scoateți frunzele de dafin și serviți fierbinte.