Supă De Varză Portugheză

Supă De Varză Portugheză
Supa de varză Portugheză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 225 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, frunze de cimbru, morcovi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă De Varză Portugheză, Supă De Varză Portugheză, și Supă De Varză Portugheză.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați usturoiul, ceapa, napii și morcovii și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați kale, chourico, frunze de dafin, pătrunjel și cimbru și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
KaleKale
4
Adăugați bulionul de vită, fasolea și roșiile. Aduceți supa la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți timp de 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
5
Între timp, într-o cratiță medie, aduceți apa sărată la fiert și adăugați cartofii tăiați cubulețe. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Scurgeți cartofii și adăugați-i în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
7
Scoateți frunzele de dafin și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista