Supă De Varză Portugheză

Supă De Varză Portugheză
Supa de varză Portugheză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 225 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, frunze de cimbru, morcovi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă De Varză Portugheză, Supă De Varză Portugheză, și Supă De Varză Portugheză.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul, ceapa, napii și morcovii și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
NapNap
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați kale, chourico, frunze de dafin, pătrunjel și cimbru și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
KaleKale
4
Adăugați bulionul de vită, fasolea și roșiile. Aduceți supa la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți timp de 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
5
Între timp, într-o cratiță medie, aduceți apa sărată la fiert și adăugați cartofii tăiați cubulețe. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Scurgeți cartofii și adăugați-i în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
7
Scoateți frunzele de dafin și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista