Supă de varză cu cârnați portughezi

Supă de varză cu cârnați portughezi
Supa Kale cu cârnați portughezi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 116 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 61 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de cimbru, căței de usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Supă Portugheză De Cârnați-Kale, SUPĂ PORTUGHEZĂ DE CARTOFI CU CÂRNAȚI, și Caldo Verde (varză portugheză și supă de cârnați) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul de vită, bulionul de pui, fasolea, jumătatea de ceapă, căței de usturoi, sare, piper negru și cimbru într-un aragaz lent; gatiti la foc mic timp de 8 ore pana peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Carne De VităCarne De Vită
FasoleFasole
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Scoateți și aruncați ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Comutați aragazul lent la setarea' Keep Warm'.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Adăugați cârnații andouille la amestecul de stoc; continuați să gătiți până când puteți mirosi cârnații, aproximativ 1 oră. Amestecați varza, țelina, morcovii și sarea de usturoi în supă; gatiti pana cand morcovii sunt fragede, inca aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andouille CârnațiAndouille Cârnați
Sare De UsturoiSare De Usturoi
MorcovMorcov
CârnațiCârnați
țelinățelină
StocStoc
KaleKale
SupăSupă

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista