Supă De Varză Cremă
Nevoie de o felul principal vegetarian? Supa de varză cremă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați brânză americană, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă De Varză Cremă, Supa De Varză Cremă S-A Luminat!, și Supă cremă de cârnați, cartofi și varză a la Zuppa Toscana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1/4 cană de unt într-un vas mare la foc mediu. Gatiti si amestecati telina si ceapa in unt pana se inmoaie, 3 pana la 5 minute.
Se toarnă bulion de pui și apă peste amestecul de țelină; se aduce la fierbere.
Adăugați varză, sare de țelină, oregano, cimbru, praf de usturoi, sare și piper negru în oală. Gatiti supa pana cand varza este foarte frageda, 45 pana la 60 de minute.
Topiți 6 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă 1 cană plus 1 lingură de făină în unt topit până se omogenizează.
Aduceți supa la fierbere. Se amestecă o cantitate mică de supă fierbinte în amestecul de făină până se omogenizează. Întoarceți tot amestecul de făină în supă.
Se toarnă lapte în supă, se reduce focul la mediu-mic și se aduce supa la foc mic.
Adăugați brânză și amestecați până se amestecă într-un amestec gros și cremos. Subțire prin adăugarea de lapte, dacă este necesar.