Supă de usturoi și vinete prăjite

Supă de usturoi și vinete prăjite
Ai nevoie de 30 de aperitive fără gluten și întregi ? Supa de usturoi și vinete prăjite ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 1,05 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 109 calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, piure de roșii, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 37% . Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Supa de vinete și usturoi prăjite , Supa de usturoi de elefant prăjită cu rețetă de vinete la grătar și Caponata de usturoi și vinete prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Tapetați o tavă de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Îndepărtați excesul de hârtie de pe bulbul de usturoi, apoi tăiați partea superioară pentru a expune cățeii. Frecați cuișoarele expuse cu 1/4 linguriță de ulei de măsline și puneți-le pe foaia de copt pregătită. Puneți vinetele peste tot cu o furculiță; se pune pe tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când usturoiul a devenit auriu și vinetele sunt fragede, 30 până la 40 de minute. Se lasă să se răcească până se răcește suficient pentru a fi manipulate. Curățați vinetele și tăiați-le în bucăți mari; curățați sau stoarceți usturoiul prăjit de pe piele și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4
Se încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Amestecați ceapa și gătiți până când devine moale și translucide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Se toarnă supa de pui, apoi se amestecă vinetele rezervate, usturoiul prăjit, piureul de roșii și ardeiul cayenne. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
6
Odată gătită, pasați cu grijă supa în loturi într-un blender sau robot de bucătărie, până se omogenizează. Puneți supa pe aragaz într-o cratiță curată. Se amestecă jumătate și jumătate, se condimentează după gust cu sare și piper; gătiți la foc mediu-mic până se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut Millesime. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
Taittinger Brut Millesime
Taittinger Brut Millesime
Taittinger face o șampanie de epocă doar atunci când recolta a fost de o calitate atât de remarcabilă încât merită să fie complet vinificată. Vinul este, de asemenea, comercializat după aproximativ patru până la cinci ani. Această maturare lentă pe drojdie o face o șampanie foarte corpolentă, totuși îi permite să exprime pe deplin calitățile particulare ale recoltei sale.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista