Supă de usturoi și vinete prăjite
Ai nevoie de 30 de aperitive fără gluten și întregi ? Supa de usturoi și vinete prăjite ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 1,05 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 109 calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, piure de roșii, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 37% . Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Supa de vinete și usturoi prăjite , Supa de usturoi de elefant prăjită cu rețetă de vinete la grătar și Caponata de usturoi și vinete prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Tapetați o tavă de copt cu folie.
Îndepărtați excesul de hârtie de pe bulbul de usturoi, apoi tăiați partea superioară pentru a expune cățeii. Frecați cuișoarele expuse cu 1/4 linguriță de ulei de măsline și puneți-le pe foaia de copt pregătită. Puneți vinetele peste tot cu o furculiță; se pune pe tava de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când usturoiul a devenit auriu și vinetele sunt fragede, 30 până la 40 de minute. Se lasă să se răcească până se răcește suficient pentru a fi manipulate. Curățați vinetele și tăiați-le în bucăți mari; curățați sau stoarceți usturoiul prăjit de pe piele și lăsați-l deoparte.
Se încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Amestecați ceapa și gătiți până când devine moale și translucide, aproximativ 5 minute.
Se toarnă supa de pui, apoi se amestecă vinetele rezervate, usturoiul prăjit, piureul de roșii și ardeiul cayenne. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute.
Odată gătită, pasați cu grijă supa în loturi într-un blender sau robot de bucătărie, până se omogenizează. Puneți supa pe aragaz într-o cratiță curată. Se amestecă jumătate și jumătate, se condimentează după gust cu sare și piper; gătiți la foc mediu-mic până se fierbe.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut Millesime. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
![Taittinger Brut Millesime]()
Taittinger Brut Millesime
Taittinger face o șampanie de epocă doar atunci când recolta a fost de o calitate atât de remarcabilă încât merită să fie complet vinificată. Vinul este, de asemenea, comercializat după aproximativ patru până la cinci ani. Această maturare lentă pe drojdie o face o șampanie foarte corpolentă, totuși îi permite să exprime pe deplin calitățile particulare ale recoltei sale.