Supă de usturoi verde cu măcriș

Supă de usturoi verde cu măcriș
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de usturoi verde cu măcriș. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 139 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de pătrunjel, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de măcriș și usturoi, Supă verde de primăvară de spanac, salată verde și măcriș, și Supa de măcriș și usturoi a bucătarului Joey pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală de dimensiuni medii sau un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați uleiul, usturoiul verde și șalotele, precum și un vârf mare de sare. Gatiti amestecand des pana cand legumele s-au inmuiat si o re foarte parfumata aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Adăugați cartofii tocați. Dacă utilizați un soi tânăr cu piele subțire, nu este nevoie să curățați (dar puteți, dacă preferați. Obțineți cartofii bine acoperiți cu ulei și gătiți 2 sau 3 minute pentru a combina aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Adăugați apa și continuați să gătiți până când tigaia este aproape uscată, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați bulionul de pui și aduceți focul la minim. Fierbeti la foc mic aproximativ o oră până când legumele sunt foarte moi. Amestecați oala des și rupeți legumele în timp ce lucrați cu spatele lingurii de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scoateți oala de pe foc, adăugați frunzele de pătrunjel tocat și lăsați supa să se răcească puțin înainte de a continua. Folosind un blender de imersie, procesați supa până când se formează un piure gros. Dacă preferați o prezentare mai elegantă, puteți lua acest lucru până la un piure neted. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper alb.Folosind un cuțit de tăiat, tăiați frunzele de măcriș de ambele părți ale tulpinii centrale pentru a îndepărta it.To serviți așezați ambele jumătăți ale unei frunze de măcriș pe fundul fiecăruia dintre cele șase boluri de supă. Reîncălziți supa aproape la fierbere și apoi amestecați o notă de smântână și unt. Puneți supa fierbinte peste frunzele de măcriș din fiecare castron. Așteptați aproximativ 1 minut pentru ca frunzele de măcriș să "gătească", apoi folosiți o furculiță pentru a le aduce la suprafața supei pentru prezentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Sezonul GoyaSezonul Goya
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
SorrelSorrel
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
PolonicPolonic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista