Supă De Usturoi Pătlagină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de usturoi pătlagină. Această rețetă servește 35. O porție conține 62 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de sare, cremă knudsen, pătlagine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chipsuri De Usturoi Și Condimente, Cum de a spiraliza un Plantain & Plantain "orez" și fasole, și Supă de pătlagină (Sopa de Platanos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apă să fiarbă în cratiță mare.
Adăugați pătlagine; acoperi. Gatiti 15 min.
Scurgeți pătlaginele, rezervând 1-1 / 4 qt. (5 căni) de apă de gătit.
Tăiați pătlaginele în bucăți de 2 inci; așezați în robotul de bucătărie sau în recipientul blenderului.
Adăugați usturoiul și apa de gătit rezervată; acoperi. Procesați până la neted.
Întoarceți amestecul de pătlagină în cratiță.
Adăugați lapte și sare; se amestecă bine. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent pentru a preveni arderea. Reduceți căldura la minim.
Adăugați brânză și smântână; gatiti pana cand branza este complet topita si amestecul este bine amestecat, amestecand frecvent.