Supă De Usturoi Prăjită
Supa de usturoi prăjită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,54 USD pe porție. O porție conține 310 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână făină, bulion de pui, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Usturoi Prăjită Cu Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin, Supă De Usturoi Prăjită, și Supă De Usturoi Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°; tapetați o foaie mică de copt cu folie. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia aproximativ 1/4 inch deasupra fiecărui cap de usturoi.
Așezați usturoiul tăiat cu fața în sus pe foaia de copt și stropiți ulei de măsline peste capete. Prăjiți usturoiul până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Se lasă să se răcească ușor. Când este suficient de rece pentru a manipula, stoarceți pulpa moale gătită din fiecare cuișor într-un castron mic. (Ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană pulpă de usturoi moale.)
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și 1 linguriță. fiecare sare și piper și gătiți, amestecând des, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 4 minute. Se amestecă cimbru și usturoiul rezervat.
Se presară în făină. Gatiti aproximativ 1 minut, amestecand, pentru a incorpora faina.
Se toarnă bulion de pui, crește căldura la mare și se aduce la fierbere. Se fierbe rapid, amestecând des, până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Lucrând în loturi, supă de piure într-un robot de bucătărie sau blender. Reveniți la oală și aduceți la foc mic la foc mediu.
Se adaugă smântână, se condimentează cu sare și piper și se presară pătrunjel.