Supă De Urzică
Supa de urzică ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 115 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 5 și costă 4,18 USD pe porție. 355 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți orez basmati, ceapă, ulei de măsline extra virgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Încercați Supă De Urzică, DH ' S urzica înțepătoare sote, și Pesto De Urzică Înțepătoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert cu 2 lingurițe de sare. Aruncați urzicile înțepătoare și gătiți 1 până la 2 minute până se înmoaie. Acest lucru va elimina cea mai mare parte a intepaturii.
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește cu apă rece. Tăiați orice tulpini dure, apoi tocați grosolan.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu-mic și amestecați ceapa. Gatiti pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul, bulionul de pui și urzicile tocate. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute. Pureați supa cu un blender de imersie și condimentați după gust cu sare și piper.