Supă De Tăiței Won Ton

Rețeta a câștigat supa de tăiței ton este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de soia, coriandru, ulei de susan asiatic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Tăiței De Pui Cu Unt, Supă De Tăiței De Ou, și Supă De Tăiței De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie acoperită de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți bulionul la fierbere, apoi reduceți focul la minim și păstrați-l fierbinte. Într - o tigaie acoperită de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere. Între timp, în fiecare dintre șase până la opt boluri mari și adânci, așezați aproximativ 1 linguriță de sos de stridii și 1/2 linguriță de ulei de susan.
Când apa fierbe, adăugați tăiței. Se amestecă pentru a se separa; gatiti doar pana abia frageda pentru a musca, aproximativ 2 minute.
Adăugați 3 până la 4 litri de apă în tigaia nespălată; acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Între timp, cu bețișoare sau clești, împărțiți tăiței uniform între boluri; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Când apa fierbe, adăugați tonă câștigată; se amestecă pentru a se separa și se gătește până când umplutura nu mai este roz în centru (tăiată pentru a testa), 3 până la 4 minute (6 minute dacă este înghețată). Cu un filtru de sârmă mare, plat sau o lingură cu fante, ridicați tonul câștigat și împărțiți uniform între boluri.
Polonic bulion fierbinte peste ton câștigat și tăiței.
Presărați porții cu ceapă verde și coriandru. Oferiți piper alb și mai mult sos de stridii pentru a adăuga după gust.