Supă De Tăiței De Vită
Supa de tăiței de vită necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 223 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toateretete are 369 de fani. Un amestec de pătrunjel, carne de tocană de vită, tăiței de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Mulți oameni au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt [] Carne de vită din Asia & supa de tăiței cu 5 ingrediente bulion de carne de vită, Supă De Tăiței De Vită, și Supă De Tăiței De Vită.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, se sotează carnea de tocană, ceapa și țelina timp de 5 minute sau până când carnea se rumeneste pe toate părțile.
Se amestecă bulionul, pătrunjelul, ardeiul negru măcinat, morcovii, apa și tăiței de ou. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 30 de minute.